Volg ons op Facebook
Volg ons via Twitter
Volg ons via RSS Feed

Formulier Samsara yogadocenten landkaart

Heb je een diploma van Samsara Yoga Docentenopleiding en wil je vermeld worden op de Samsara yogadocenten landkaart? Vul dan het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en stuur het naar ons toe via de ‘Verzenden’-knop.

 

Na succesvolle verzending ontvang je automatisch een e-mailbericht met ontvangstbevestiging en link naar de voorwaarden. Houd er svp rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat we je gegevens op de landkaart hebben verwerkt.

 

Toelichting op het formulier

 

  • Algemeen: Hoe vollediger je het formulier invult, hoe beter cursisten je vinden.

 

  • Plaats, straatnaam en land: Op de landkaart verschijnt bij  je adres een markering met je naam en het Samsara logo waarop mensen kunnen doorklikken naar jouw gegevens.

 

  • Afgeronde specialisaties: Hier markeer je de tijdens je opleiding gevolgde modules of naderhand bij Samsara gevolgde bijscholingen die onder de noemer ‘specialisatie’ vallen (80 uur of meer).

 

  • Afgeronde verdiepingsmodules: Hier markeer je de tijdens je opleiding gevolgde modules of naderhand bij Samsara gevolgde bijscholingen  van minimaal zes lesdagen (30 uur tot 80 uur). Bijscholingen die tevens onderdeel van de reguliere docentenopleiding zijn noemen we hier niet.

 

  • Type yogales: Hier markeer je  welk type les je geeft. Het is een algemene indeling. Bij de toelichting hierna kun je er meer over vertellen.

 

  • Toelichting: Geef je zo kort en krachtig mogelijk (maximaal 350 tekens inclusief spaties, ongeveer 50 woorden) aan wat cursisten van je yogales mogen verwachten en bijvoorbeeld wat yoga jezelf brengt, waarom het zo fijn is om bij jou yogales te volgen of welke aanvullende ervaring of expertise je bezit.  Bedenk hierbij dat mensen met de zoekfunctie bij de landkaart op alle mogelijke termen kunnen zoeken: gebruik die termen waarop jij gevonden wilt worden.
    De landkaart is bedoeld voor cursisten die reguliere yogalessen volgen. Je vermeldt hier alleen informatie over yogalessen voor cursisten en geen bijscholingen of workshops voor yogadocenten. Samsara houdt het recht van eindredactie op je toelichting.

 

  • Foto: Je kunt één afbeelding toevoegen aan het formulier, dat kan bijvoorbeeld een foto zijn van jezelf maar ook het logo van je yogabedrijf.  De beste afmeting van je foto is 16×9 (landscape-formaat, bijvoorbeeld 668×376 pixels) De afbeelding verschijnt bovenaan je gegevens. Het is niet verplicht om een afbeelding toe te voegen.

 

Zie ook de voorwaarden.

 

Formulier Samsara yogadocenten landkaart

 


Door dit formulier te verzenden ga ik akkoord met de voorwaarden (zie op de webpagina) voor vermelding van gegevens op de Samsara yogadocenten landkaart.

Powered by Studio van Zwet