header image

Formulier Samsara yogadocenten landkaart

Heb je een diploma van Samsara Yoga Docentenopleiding en wil je vermeld worden op de Samsara yogadocenten landkaart? Vul dan het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en stuur het naar ons toe via de ‘Verzenden’-knop.

 

Na succesvolle verzending ontvang je automatisch een e-mailbericht met ontvangstbevestiging en link naar de voorwaarden. Houd er svp rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat we je gegevens op de landkaart hebben verwerkt.

 

Toelichting op het formulier

 

 • Algemeen: Hoe vollediger je het formulier invult, hoe beter cursisten je vinden.

 

 • Plaats, straatnaam en land: Op de landkaart verschijnt bij je adres een markering met je naam en het Samsara logo waarop mensen kunnen doorklikken naar jouw gegevens.

 

 • Afgeronde specialisaties: Hier markeer je als eerst de tijdens je opleiding gevolgde modules of naderhand bij Samsara gevolgde bijscholingen die onder de noemer ‘specialisatie’ vallen (80 uur of meer).

 

 • Afgeronde verdiepingsmodules: Hier markeer je vervolgens de tijdens je opleiding gevolgde modules of naderhand bij Samsara gevolgde bijscholingen van minimaal zes lesdagen (30 uur tot 80 uur) maar bijscholingen die tevens onderdeel van de reguliere docentenopleiding zijn noemen we hier niet.

Het aanbod

 • Type yogales: Hier markeer je ook welk type les je geeft. Het is een algemene indeling. Bij de toelichting erna kun je er vervolgens meer over vertellen.

 

 • Toelichting: Geef hier zo kort en krachtig mogelijk (maximaal 350 tekens inclusief spaties, ongeveer 50 woorden) aan wat cursisten van je yogales mogen verwachten en bijvoorbeeld wat yoga jezelf brengt, waarom het zo fijn is om bij jou yogales te volgen en welke aanvullende ervaring of expertise je bezit. Bedenk hierbij dat mensen met de zoekfunctie bij de landkaart op alle mogelijke termen kunnen zoeken. Het is dus belangrijk dat je de termen waarop jij gevonden wilt worden gebruikt.
  De landkaart is bedoeld voor cursisten die reguliere yogalessen volgen. Je vermeldt hier alleen informatie over yogalessen voor cursisten en geen bijscholingen of workshops voor yogadocenten. Samsara houdt uiteindelijk het recht van eindredactie op je toelichting.

 

 • Foto: Als laatst voeg je een foto toe. Je kunt één afbeelding toevoegen aan het formulier, dat kan bijvoorbeeld een foto zijn van jezelf maar ook het logo van je yogabedrijf. De beste afmeting voor je foto is 16×9 (landscape-formaat, bijvoorbeeld 668×376 pixels) De afbeelding verschijnt bovenaan je gegevens, maar het is niet verplicht om een afbeelding toe te voegen.

 

Voor meer informatie is het ook handig om te kijken naar de voorwaarden.

 

Formulier Samsara yogadocenten landkaart

 

  Voornaam en achternaam (verplicht)

  Bedrijf

  Straatnaam (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Land (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Website

  Diploma Samsara Yoga Docentenopleiding (500u):
  jagevorderde student

  Afgeronde specialisaties bij Samsara (80u of meer):
  ZwangerschapsyogaYoga en Dans

  Afgeronde verdiepingsmodules bij Samsara (30u of meer):
  Energie, elementen en meridianen (voorheen: Meer energie in je leven)Yoga en KankerYoga en OuderenMeditatietraditiesPranayama verdieping

  Type yogales dat je geeft (meerdere antwoorden mogelijk):
  Hatha yogaMeditatieYogales voor ouderenYogales voor zwangerenYogales voor mensen met een chronische aandoening of beperking

  Toelichting op wat cursisten van je yogalessen kunnen verwachten (maximaal 350 tekens inclusief spaties):

  Upload foto van jezelf, je bedrijf of je logo (bij voorkeurformaat 16x9) (jpg, png of gif van max 300KB)

  Door dit formulier te verzenden ga ik akkoord met de voorwaarden (zie op de webpagina) voor vermelding van gegevens op de Samsara yogadocenten landkaart.