Volg ons op Facebook
Volg ons via Twitter
Volg ons via RSS Feed

Iekelien Buurman

lekelien‘De kracht van de yoga maakte op mij een grote indruk.’

 

Iekelien  Buurman is coördinator van Samsara Oost-Nederland en docent van de bijscholing ‘Yoga voor de Bekkenbodem, spierketens, diafragma’s en kringspieren’, van de 2-daagse workshop ‘De opbouw van asana’s vanuit de bekkenbodem’ en de bijscholingsdag ‘Adembeweging’.

 

 

Iekelien kwam tijdens haar studie economie al in aanraking met yoga. Maar voordat ze van yoga haar beroep maakte, werkte ze eerst 10 jaar in de bankwereld. Het roer ging om, ze volgde met enthousiasme de 4-jarige yoga docentenopleiding bij Samsara en rondde de Power yoga- docentenopleiding bij het Dasra Center af. Daarna deed ze de volledige bijscholing in de Critical Alignment Yoga bij Gert van Leeuwen. Sinds 2007 geeft ze yogalessen voor volwassenen, kinderen en bedrijven in haar eigen Yogastudio Groot Baltink. In deze yogaruimte vinden ook bijscholingen plaats over yoga, de adembeweging en de bekkenbodem. Vanaf 2008 werkte ze nauw samen met Rita Beintema en ontwikkelde met haar diverse bijscholingen. Sinds 2015 geeft Iekelien deze bijscholingen zelfstandig en is zij coördinator Samsara Oost Nederland geworden.

Iekelien gaat op 1 aug 2017 voor 3 jaar naar de VS. Haar activiteiten voor Samsara worden in 2020 weer hervat.

In de zomer 2018 is Iekelien op vakantie in Nederland en geeft zij de bijscholing ‘De opbouw van asana’s vanuit de bekkenbodem’ 

 

Lees hier een interview met Iekelien

 

Powered by Studio van Zwet