Volg ons op Facebook
Volg ons via Twitter
Volg ons via RSS Feed

India Yogareis 2019

 

 

indiareis scherp

Dagelijks yogaprogramma in Noord India aan de voeten van de Himalaya’s

data 10 febr-2 maart 2019

klik hier om naar de pagina van Liesbeth te gaan

 

De ontmoeting met India kan een goede aanvulling zijn op je scholing tot yogadocent. Liesbeth de Beurs van Yoga Maarssen heeft bijzondere contacten met India en in onze samenwerking deelt Liesbeth dit met Samsara.

 

‘Durf jij het aan? In India is alles anders en zeker in de Ashram gaat er een nieuwe wereld voor je open. De een vindt het geweldig en een ander vindt het confronterend. Ik vind het er geweldig en iedere keer weer ONT-DEK ik een stukje van mezelf.

 

Op zondag vertrekken we naar New Delhi. Om van daar door te reizen naar Haridwar waar we gaan leven in Santosh Puri Ashram. Hier ontmoeten we ware Yogi’s die hun hele leven wijden aan Yoga. Er is een dagelijks programma waaraan je vrijblijvend mee kunt doen. In het najaar maken we een volle maan viering mee, een zeer bijzonder moment in de ashram.

 

Daarnaast is er ook tijd om de prachtige omgeving te ontdekken en de Indiase cultuur te ontdekken, zeker gaan we een bezoek brengen aan de hippie stad Rishishikesh. Deze stad ligt aan de voeten van de Himalaya’s en is bekend om de prachtige Ganges die dwars door de stad heen gaat, in iedere straat zijn er leuke Himalaya winkels waar we kunnen shoppen.

 

Kosten

€ 2500,- inclusief vliegreis, verblijf, yogalessen en drie maaltijden per dag.

 

Meer informatie

Kom op de informatiebijeenkomst in Maarssen.

 

Heb je interesse of vragen neem dan contact op met Liesbeth de Beurs van Yoga Maarssen, dit kan via 06 53471436 of info@yogamaarssen.nl.

 

    India reis 2india reis 6    india - reis 3    india -reis 7

 

Wil je dichter bij huis kennismaken met India? Yoga Maarssen organiseert regelmatig activiteiten in samenwerking met de Indiase Ashram.

Powered by Studio van Zwet