Volg ons op Facebook
Volg ons via Twitter
Volg ons via RSS Feed

Samsara Yoga Congres

 

 

 

Samsara  Yoga Congres 2017 – Yoga en Non-Dualiteit; Ontspannen Zijn

 

Op zondag 5 november aanstaande organiseert Samsara voor de 8e keer het Samsara Congres. Dit jaar staat het congres in het teken van:

 

 

Yoga en Non-Dualiteit; Ontspannen Zijn

 

Dit jaar ontvangen we niemand minder dan Jacques Lewensztain, een van de grootste advaita leraren in Nederland van dit moment. Jacques geeft een plenaire lezing ter afsluiting van de congresdag en hij zal op de dag zelf 2 workshops verzorgen. Al jarenlang is het boek Yoga en de Kunst van het Ontspannen onmisbaar de docentenopleiding. Naast Jacques Lewensztain hebben we een zeer inhoudelijk en ervaringsgericht programma zodat je boordevol nieuwe inspiratie naar huis gaat.

 

Oletta Luitwieler, o.a. bekend van het boek Godenkind, geeft een lezing over mens-zijn door de ogen van non-dualiteit. Marjo Vredenbregt en Paul Wiewel geven een ervaringsgericht workshop yoga en non-dualiteit leidend naar openheid en heelheid. Loes van der Mee, al jarenlang verbonden aan de opleiding en diverse bijscholingen geeft een workshop de kunst van het ontspannen. Wat gebeurt er nu eigenlijk als je echt ontspant? En niemand minder dan Isolde Zandee laat je ervaren hoe je kan ontspannen tijdens inspanning.

 

Naast lezingen en praktijkworkshops is er ook ruimt tijd voor gezelligheid, lekker eten en winkelen. En wist je dat deze dag erkend is door de Vereniging Yogadocenten Nederland met 5 bijscholingspunten?

De ticketverkoop start vanaf 1 juli 2017. Wees er snel bij, want eerdere edities waren uitverkocht. Van 1 juli t/m 15 september geldt er een early bird tarief. De tickets zijn te verkrijgen op de speciale congres website.

 

www.samsaracongres.nl

 

Wil je direct op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze speciale congresnieuwsbrief via congres@samsara.nl. Na aanmelding ontvang je via deze weg informatie over het congres.

 

Meer informatie

Rianne Collignon is de congrescoördinator. Voor vragen kun je haar mailen op: congres@samsara.nl.

Op de congreswebsite van Samsara en op de Facebookpagina van Samsara communiceren we ook alle ontwikkelingen over Samsara Yoga Congressen.

 

In november 2016 organiseerde samsara met enthousiasme het zwangerschapsyoga congres.

In november 2015 organiseerde Samsara een succesvol congres over  ‘Ouder worden, met flow en fun naar mudra’s en massage’.

Lees ook het congresverslag 2015 en het uitgebreide congresartikel in het OM Yogamagazine.

 

 

Powered by Studio van Zwet