Volg ons op Facebook
Volg ons via Twitter
Volg ons via RSS Feed

Mariëlle Cuijpers

marielle_‘Door yoga blijf ik me bewust van de wisselwerking tussen lichaam en geest en van de vitaliserende werking van dingen ontspannen met aandacht doen.’

 

Coördinator  Samsara Yogadocenten Opleiding te Bunnik.

 

 

Mariëlle Cuijpers is coördinator van de yoga docentenopleiding in Bunnik, begeleidt de studenten en geeft hatha-yoga- en intervisielessen. Ze volgde in de jaren negentig yogalessen, pakte dit vijftien jaar geleden opnieuw op en verdiept zich sindsdien steeds intensiever in de yoga en meditatie. Sinds zij in 2011 coördinator werd, werkt ze mee aan verdere ontwikkeling en groei van de opleiding. Haar kracht daarbij is om de verbinding sterk te houden tussen vernieuwing en behoud van al het goede wat al bij Samsara te vinden is.

 

Eerder voltooide Mariëlle opleidingen tot geestelijk begeleider  aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en tot sociale wetenschapper aan de Universiteit van Tilburg. Samen met Danielle Bersma, Romanie Noordegraaf, Femke Hol en Iekelien Buurman organiseert zij Samsara. Daarnaast werkt ze als senior medewerker bij een kennisinstituut voor de langdurende zorg in Utrecht.

Lees ook het interview met Mariëlle.

 

Powered by Studio van Zwet