header image

Activerende handhoudingen en spirituele mudra’s

handhoudingendoor Rita Beintema

 

Handen vertegenwoordigen enerzijds  ons hele lichaam – alle onderdelen van het lichaam zijn in de handen terug te vinden – en anderzijds ons innerlijk, ons geestelijk en psychisch zijn. De bewegingen of de houdingen van onze handen zeggen heel veel over onze geestelijke en emotionele houding. De handmudra’s, fysieke en activerende handhoudingen ontwikkelen een stroom van energetische kracht om de eventuele blokkades in het lichaam op te heffen.

 

De handhoudingen van de energetische adembewegingen sturen extra energie naar de verschillende lichaamsdelen. De spirituele mudra’s geven opdracht aan het onderbewuste en laten de spirituele energie langzaam ontwaken. Pas als deze spirituele energie werkzaam is, worden de mentale energiepatronen – die ons vasthouden en beperken – aangesproken om tot een verandering komen. Het dagelijks uitvoeren van enkele fysieke activerende handhoudingen en spirituele mudra’s voedt zowel lichaam als geest.

 

Het boek is een handleiding om de eigen energieën beter te benutten via handhoudingen behandelt onder meer de ademhaling, heilzame handhoudingen, spirituele mudra’s en stilzitten.

 

Alleen nog 2ehands te bestellen.