header image

Christiane Gathmann

christiane‘Yoga is delen en helen.’

Chistiane Gathmann, voedingsdeskundige, yogadocent en ervaringsdeskundige. ‘Delen en helen’ zijn haar kernwoorden in het werk met mensen met kanker. In haar yogapraktijk  Studio Seele geeft zij met veel plezier haar kennis en ervaringen door. Zij geeft onder andere yogales en persoonlijke begeleiding aan mensen met kanker. Yoga helpt om beter met ziekte, angst en dood om te gaan. Met yoga kunnen ze zich sterker en energieker voelen. Yoga heeft haar geholpen – ondanks kanker – zich beter te voelen.

Lees ook artikel: ‘Yoga- een zacht dekentje van liefde’, door Christiane.

 

In haar leven heeft zij zich verdiept in de voedingskunde en alle voedingsrelevante onderwerpen, met name de verschillende voedingsstoffen, de fysiologische aspecten en de stofwisseling. Zij heeft kennis over de verschillende stromingen van voeding en de invloed van voeding op het menselijk lichaam. Gedurende haar opleiding tot yogadocente kwam daar de voedingsleer volgens de vijf elementen bij.

 

Christiane is docent in de bijscholing ‘Yoga en kanker’. Meer informatie over de activiteiten van Christiane staan op haar websites Studio Seele en Yoga bij kanker.

Powered by Studio van Zwet