header image

Hatha Vinyasa Flow

Omschrijving

Wil jij je eigen beoefening of jouw lessen verdiepen door het toepassen van flow? Dan is deze inspiratiedag echt iets voor jou. In de hatha yoga flow – ook wel vinyasa flow genoemd – beoefen je, met behulp van een combinatie van adem- en bewegingstechnieken een actieve, dynamische vorm van yoga.

 

Tijdens deze dag kun je deze yogavorm op verantwoorde, prettige wijze verkennen, zowel voor je eigen beoefening als vanuit jouw docentrol. Gedurende de dag is voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke vragen en het delen van ervaringen.

 

De vorm en opbouw van de flow yoga nodigen uit tot de ervaring van meer balans en bewegingsruimte. Na afloop van de dag zul je geïnspireerd naar buiten gaan met meer kennis over de verschillende elementen binnen flow yoga en begrip van hun samenhang. Vol vertrouwen en rust kun je aan iedere flowyoga-groepsles deelnemen, groeit je eigen veilige yogabeoefening en/of jouw manier van lesgeven.

 

Opbouw

De dag bestaat uit drie opbouwende dagdelen van elk 90 minuten, die in samenhang andere accenten van vinyasa flow yoga verkennen en is als volgt opgebouwd:

10.45-11.00u     inloop
11:00-12:30u     kennismaking yoga flow
12.30-13.00u     lichte lunch (zelf meenemen)
13:00-14:30u     ritme vinden in yoga flow
14.30-15.00u     pauze
15.00-16.30u     bewustzijn vergroten in yoga flow
16.30-17.00u     afronding en seva (karma yoga): samen opruimen, schoonmaken en vertrek

 

Docent

Mathilda Bezemer, een ervaren yogadocente en gediplomeerd fitness trainer met een gedegen kennis van anatomie, adem en beweging. Ze deelt met enthousiasme haar jarenlange ervaring met verschillende vormen van yoga.

 

Voor wie

Voor iedereen die ervaring heeft met yoga (minimaal bekend met zonnegroet en in staat om ongeveer een kwartier stil te kunnen zitten) en yogadocenten (in opleiding, ook van andere opleidingen). Twijfel je hierover? Bel dan gerust om te overleggen.

 

Data

Zaterdag 7 oktober 2023 van 11.00-17.00
De dag gaat door bij minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

 

Accreditatie

De bijscholing is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Je ontvangt het certificaat aan het einde van de mits deelgenomen aan de hele dag.

 

Locatie

Samsara Schiedam
Korte Haven 125
3111 BH Schiedam

 

Kosten en inschrijving

€90,- per persoon
Dit bedrag is inclusief de lessen, onbeperkt thee en certificaat.

Inschrijven kan via het Inschrijfformulier. Een bevestiging en betalingsgegevens ontvang je binnen enkele dagen per e-mail. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Lees ook onze voorwaarden bijscholingen.

 

Meer informatie

Voor praktische informatie omtrent je aanmelding kun je contact opnemen met Lisanne Minnaard via adminisatratie@samsara.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de workshop, neem dan contact op met Mathilda via 06 19808198.

Voor overige vragen kun je mailen naar Romanie Graumans via romanie@samsara.n