header image

Hoe gaat Samsara om met corona?

Samsara draagt haar steentje bij om verspreiding van het coronavirus in te dammen en/of te vertragen.

Samsara valt onder volwassenen/praktijkonderwijs en volgt de Nederlandse wet- en regelgeving. Tijdens de bijscholingen worden de op dat moment geldende richtlijnen van de Rijksoverheid nageleefd. Tevens respecteren we de regels van de locatie waar de les gegeven wordt. Thuistesten, antigeen-sneltest of PCR wordt sterk aanbevolen en zeer gewaardeerd omdat we weten dat 1,5m afstand houden soms als lastig wordt ervaren en er ook mensen meegaan met een kwetsbare gezondheid (of een huisgenoot hebben die dat heeft).

Bij inschrijving op de bijscholing ga je hiermee akkoord. Over gemaakte keuzes t.a.v. de keuze het Rijksoverheidbeleid te volgen, gaan wij niet in discussie. Persoonlijke overwegingen die niet overeen komen met het dan geldende beleid zijn geen reden voor annulering en geven geen recht op restitutie.

We hopen dat je met ons de verantwoordelijkheid draagt voor jezelf en de ander.

 

In het voorjaar van 2020 boden we via Facebook dagelijks twee tijdstippen aan om in meditatie/stilzitten met elkaar aanwezig te blijven, een rustmoment te hebben, ervaringen, vragen en inspiratie te delen en zo ruimte in onszelf te behouden, zie ‘Samen online blijven we verbonden’.

Wij zetten vanaf 27 juni 2020 het stilzitten op onze eigen manieren en tijdstippen voort. We moedigen jullie aan het stilzitten ook op je eigen manier voor te zetten en de verbinding met je zelf en anderen te blijven ervaren.

 

Met hartelijke groet,
Romanie, Danielle en Mariëlle