header image

India ontmoet China

 

INDIA ontmoet china

India ontmoet China

Bij deze 3-daagse workshop gaan we onderzoeken welke meridianen langs jouw ‘zwakke plek’ lopen. Elke meridiaan is gekoppeld aan een orgaan.

Is er een orgaan ontregeld? Wat kun je hier zelf aan doen?

 

Deze workshop brengt ‘het beste van beide werelden’ bij elkaar: uit India de yoga en uit China de energieleer van de meridianen.
De lesdagen bestaan uit theorie en praktijk. In het theoriedeel komen de yin- en yangmeridiaanparen aan bod en leer je de relatie met de organen. Vervolgens diepen we dit verder uit door ook in te gaan op weertype, voedsel, en welke emotie bij het betreffende orgaan hoort. Door naar je organen te ‘luisteren’ kun je veel leren. Na de theorie gaan we lichamelijk aan het werk door yogahoudingen te beoefenen, die specifiek bij de besproken meridiaanparen horen. De dag wordt begonnen en afgesloten met een meditatie.

 

Docenten

Vincent van der Vijgh en Marjo van Dam

 

Voor wie

Geschikt voor yogadocenten (in opleiding), alsmede voor mensen die regelmatig yoga beoefenen

 

Lesdagen

11, 18 en 25 april. De lestijden zijn van 11.00 – 17.00 uur.

 

Accreditatie

De module is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) met 15 punten.

 

Locatie

De cursus vindt plaats in het yogacentrum van YogaToday in Weesp, in de Lotuszaal; Achterom en Achteromstraat 2, 1381 AV Weesp.

 

Kosten en inschrijving 

€ 210,-

 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Een bevestiging en betalingsgegevens ontvang je binnen enkele dagen per e-mail. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

 

Meer informatie

Heb je vragen, stel je vraag dan via ons contactformulier of bel met Danielle Bersma via 030 – 225 06 16.