header image

India Yogareis 2024

 

 

indiareis scherp

Dagelijks yogaprogramma in Noord India aan de voeten van de Himalaya’s

 

 

De ontmoeting met India kan een goede aanvulling zijn op je scholing tot yogadocent. Liesbeth de Beurs van Yoga Maarssen heeft bijzondere contacten met India en in onze samenwerking deelt Liesbeth dit met Samsara.

 

Het hele programma is gericht op Yoga!

 

In India is alles anders en zeker in de Ashram gaat er een nieuwe wereld voor je open. De één vindt het geweldig en een ander vindt het confronterend. Ik persoonlijk vind het er geweldig en iedere keer weer ONT-DEK ik een stukje van mezelf. Ga je mee op een persoonlijke ontdekkingsreis?

 

We vertrekken 11 februari 2024 en vliegen terug op woensdag 29 februari 2024 en landen dan op donderdag 1 maart. Via  New Delhi reizen we door naar Haridwar, waar we gaan leven in Santosh Puri Ashram. Hier ontmoeten we ware Yogi’s die hun hele leven wijden aan yoga.

Er is een dagelijks programma waaraan je vrijblijvend mee kunt doen. Daarnaast is er ook tijd om de prachtige omgeving en de Indiase cultuur te ontdekken, zeker gaan we een bezoek brengen aan de hippie stad Rishikesh. Deze stad ligt aan de voeten van de Himalaya’s en is bekend om de prachtige Ganges die dwars door de stad heen gaat.

 

Kosten

€ 1950,- exclusief vliegreis, inclusief verblijf, yogalessen en drie maaltijden per dag.

 

Meer informatie

Lees meer op de site van Liesbeth de Beurs:

https://www.yogamaarssen.nl/inda-reis

Kom op de informatiebijeenkomst in Maarssen.

 

 

Heb je interesse of vragen neem dan contact op met Liesbeth de Beurs van Yoga Maarssen, dit kan via 06 53471436 of info@yogamaarssen.nl.

De informatiebijeenkomst is op ZONDAG 8 oktober 2023 van 13 tot 15 uur.

 

    India reis 2india reis 6    india - reis 3    india -reis 7

 

Wil je dichter bij huis kennismaken met India? Yoga Maarssen organiseert regelmatig activiteiten in samenwerking met de Indiase Ashram.