header image

Isolde Zandee

Isolde zandee pasfoto‘Yoga is niet zweverig!’

 

Isolde Zandee is oprichter van YogaToday waar zij verschillende lessen en cursussen geeft. Ze is gedreven om yoga en meditatie van hun zweverige imago af te helpen. Om zo meer mensen de weldadige uitwerking van yoga te laten ervaren en kracht en rust in zichzelf te vinden. In haar lessen mixt ze verschillende yogastijlen. De lessen variëren van zacht tot krachtig. Ook maakt ze gebruik van haar danskennis door haar studenten voluit te laten bewegen in creatieve series op het ritme van de adem.

 

“De fysieke voordelen van yoga zijn enorm, maar het is vooral de spirituele reis van mijn leerlingen die mij raakt. Het is een eer hun ervaring te mogen delen.”

 

Isolde, afgestudeerd bij  Samsara Yoga Opleiding oriënteerde zich breed; Ze volgde ook Critical Alignment Yoga (Gert van Leeuwen), Prana Yoga Flow  (Alberto Paganini),  Yoga Swing-Arial  (Karen Fuller), Taiji Qigong  (Lan Hanh) en Mindfulness (Gil Fronsdal en zenmeester Thich Nhat Hahn). Ze bestudeerde diverse yogastijlen waaronder Vinyasa Yoga, Restorative Yoga, Yin Yoga en Laughter Yoga. Haar klassieke dansopleiding volgde ze bij de Scapino Dansacademie.  Isolde blijft steeds scholing volgen voor nieuwe inspiratie, inzichten en genot.