header image

Landkaart en beeldmerk Samsara yogadocenten

Gebruikers

 

Samsara krijgt regelmatig vragen van yogacursisten: ‘waar vind ik een Samsara yogadocent in mijn woonplaats?’.  Ook studenten aan onze yogadocenten opleiding zoeken – vanwege stagelessen – naar docenten met een diploma van Samsara. En oud-studenten benaderen ons omdat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een vervanger van hun yogalessen of een extra docent. Deze mensen kunnen voortaan zoeken via de Samsara yogadocenten landkaart.

 

 

 

 

 

Werkwijze

 

Wil je ook op deze landkaart komen staan? Vul dan het formulier in op de website van Samsara.

Alleen yogadocenten met een volledig afgeronde opleiding en diploma van Samsara Yoga Docentenopleiding kunnen zich op de landkaart laten vermelden.

Het formulier biedt de mogelijkheid om te laten zien welke specialisaties en omvangrijke modules je hebt gevolgd en om in het kort bijzonderheden van jezelf of je yogalessen te vermelden. Je kunt ook een foto van jezelf of je logo toevoegen. Lees de verdere toelichting op de webpagina met het formulier.


Beeldmerk gediplomeerd yogadocent

 

Als yogadocenten met een diploma van Samsara Yoga Docentenopleiding kun je beeldmerk opvragen waarop staat dat je gediplomeerd bent door Samsara Yoga Docentenopleiding. Dit beeldmerk kun je gebruiken op je promotieflyers, folders, website et cetera. Voor je yoga en meditatielessen aan cursisten. Wil je de bestanden van het beeldmerk ontvangen? Of meer weten?
Stuur een e-mail naar marielle@samsara.nl