header image

Lustrum Samsara docenten Marjo Vredenbregt en Aad Verboom

 

Van rechts naar links: Ton Tesselaar, Marjo Vredenbrecht, Mariëlle Cuijpers, Aad Verboom en Geert Bokxem.

Bij Samsara leer je wat yoga is vanuit de non dualistische visie. Om dat te leren begrijpen, doorgronden en begeleiden kunnen we niet zonder goede docenten. Samsara vierde onlangs dat hatha yoga en pranayama docent Marjo Vredenbregt en filosofiedocent Aad Verboom zich sinds 25 jaar voor de opleiding inzetten, zowel voor studenten aan de docentenopleiding als in de bijscholingen. Marjo heeft zich in het bijzonder verdiept in non-dualiteit en yoga en Aad in het Sanskriet, boeddhisme en vipassanameditatie.

 

Marjo en Aad kenmerken zich allebei door een geheel eigen wijze en doorleefde manier van lesgeven. Ze ademen en leven wat we bij Samsara koesteren, een ontspannen manier van zijn en dat je goed bent zoals je bent. Vanuit deze acceptatie kunnen studenten zich verder ontplooien in de yoga en in het leven.

 

Tijdens een uitstapje in januari van de docenten die bij Samsara in Bunnik lesgeven, hebben we Aad en Marjo in het zonnetje gezet. We zijn ze heel dankbaar voor hun betrokkenheid bij de studenten, het delen van hun ervaring en kennis en alle plezier tijdens het samenwerken.