header image

Inspiratiedag Handmudra’s

‘Het is een geruststellende gedachte dat het enige wat we nodig hebben om in harmonie te zijn met het universum, altijd beschikbaar voor ons is; onze vingers en handen. We hoeven nooit bang te zijn dat we ze zijn vergeten of dat ze zijn zoekgeraakt.’

(Handboek Jin Shin Jyutsu door Alice Burmeister en Tom Monte)

 

De houding van je handen en vingers hebben invloed op de stroom van levensenergie en geven richting aan ons bewustzijn. Handmudra’s kunnen een asana of beweging completeren, een aandachtsveld openen en een intentie bekrachtigen. Laat je deze dag inspireren door de ‘magische’ werking van handmudra’s. Maak kennis met de oeroude kennis die vandaag nog springlevend en up-to-date is.

 

Inhoud

  • Bewustzijn in je handen.
  • Wat zijn mudra’s?
  • Hoe werken mudra’s in relatie tot de chakra’s, de meridianen en de 5 Chinese elementen?
  • Hoe geef je mudra’s een plek in de Yogales?

 

Je ontvang een handzame hand-out met de theorie, praktische illustraties en boekentips zodat je aandacht bij het ervaren kan blijven en je je thuis verder kan verdiepen. De dynamische mudra’s en mudra-series die worden aangeboden zijn voor je opgenomen en kun je via de link die je ontvangt nog een half jaar lang thuis bekijken. laat je de magische werking van mudra’s op mentaal, energetisch en spiritueel niveau ervaren.

een voorproefje:

 

Docent

Desi Angevaare; yogadocent en eigenaar van Flowyoga (Utrecht) deelt haar liefde voor de mudra’s op een speelse, humorvolle en vakkundige (eigen)wijze.

 

Voor wie

Voor yogadocenten (in opleiding, ook van andere opleidingen) en yogabeoefenaars. Basiskennis van yoga, qi-gong of meditatie is gewenst. Twijfel je hierover? Bel dan (0615201835) gerust om te overleggen.

 

Data

Vrijdag 24 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Accreditatie

De bijscholing is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland met 10 punten Je ontvangt het certificaat aan het einde van de door jouw gevolgde lessen mits is voldaan aan de opdrachten en je alle lessen hebt deelgenomen. Indien niet aan deze eisen wordt voldaan, ontvang je een bewijs van deelname voor de helft van het aantal punten.

 

Locatie

Samsara Schiedam

Korte Haven 125

3111 BH Schiedam

 

Kosten en inschrijving

De kosten zijn: €100,-

Dit bedrag is naast de lesdagen inclusief de hand-out, onbeperkt thee en certificaat.

Inschrijven kan via het Inschrijfformulier Bijscholingen. Een bevestiging en betalingsgegevens ontvang je binnen enkele dagen per e-mail. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

 

Lees ook onze voorwaarden bijscholingen.

 

Meer informatie

Voor praktische informatie omtrent je aanmelding kun je contact opnemen met de administratie door  te mailen met Lisanne Minnaard via administratie@samsara.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar Romanie Graumans via romanie@samsara.nl.