header image

Nieuwjaarswensen 2021

 

Romanie:

Met verandering als constante wens ik je een ontspannen meebewegen vanuit vertrouwen, liefde en overgave. Ik wens jou en je naasten alle goeds en gezonds voor het nieuwe jaar.

Danielle:

Met de kennis van ‘niks is zeker’, wens ik je innerlijke stabiliteit, zodat je je eigen koers kunt varen.

Femke:

Ik wens…dat je jezelf blijft uitnodigen, om je Zelf te ontmoeten,

om te mogen bestaan zoals je bent, simpelweg omdat je goed bent zoals je bent.

Mariëlle:

‘Tweeduizend eenentwintig’ een getal als een gedicht. Wie weet wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen, ik wens je duizend-en-een mogelijkheden toe om  je gelukkig te voelen,  je naasten te koesteren en de wereld een beetje mooier te maken.

Loes: 

Vanuit mijn verbonden zijn met een ieder van jullie wens ik jou en je geliefden kerstdagen toe vol hoop en licht. Moge 2021 een jaar van wijsheid zijn waarin de wereld na een stap terug weer 2 stapjes vooruit zal zetten. Laten we allen tijdens de kerstdagen daarvoor een vurig lichtje branden.

Aad:

Ik wens alle medewerkers en cursisten van Samsara toe dat jullie in 2021 het yoga pad rustig kunt bewandelen, in de goede richting natuurlijk.

Vera:

Laten we allemaal waar we ook gaan of waar we ook zijn ons licht laten schijnen. Namaste

Chantal:

Ik wens iedereen een liefdevol nieuw jaar. Laten we zonder terughoudendheid geven waar we van te geven hebben.  We moeten het zo hebben van onze menselijkheid en het contact. Dus blijmoedig tekort schieten en gaan met die banaan.

Nicole:

Een nieuwe jaar ligt voor ons als een ongerepte akker. Ik wens je fijne energie, creativiteit en liefde om langs alle schakeringen van de elementen in jouw leven te kunnen reizen. Laat je voeden door de seizoenen zodat je rijkelijk en tevreden mag oogsten. Alle goeds.

Erik:

Heel veel plezier!

Cees:

Dat we in het nieuwe jaar weer meer in verbinding met elkaar mogen zijn zonder beperking. Dat we als de situatie onveranderd blijft het beste in ons zelf vinden om er mee om te gaan. Hoe de wereld er ook uit mag zien, ik wens jullie allen veel liefde toe.