header image

Aanmeldformulier Open Dag Yogadocentenopleiding

Open avond voor het studiejaar 2022-2023:
vrijdag vrijdag 2 september:
19.00u Inloop
19.15u Welkom en start programma
v.a. 20.30u Gelegenheid voor persoonlijke oriëntatiegesprekken

Komt deze avond jou niet goed uit, dan kun je ook altijd op een ander moment een persoonlijk oriëntatiegesprek inplannen. Dit gesprek kan op onze locatie of online via Zoom. Wil je een gesprek plannen, stuur dan een mail met jouw telefoonnummer naar Romanie Graumans (romanie@samsara.nl) om een afspraak te maken.

 

Programma open avond

De studio is vanaf  19.00u open voor een inloop en een kopje thee om alvast wat sfeer te proeven. Om 19.15u starten het programma waarbij je informatie ontvangt over de opbouw en filosofie van de opleiding. De opzet van deze bijeenkomst is informeel en er is veel ruimte voor gesprek. Neem dus al je dromen, wensen, verwachtingen, vragen, zorgen en twijfels mee. Zo haal je het meeste uit je bezoek. Tussen de informatie en vragen door doen we oefeningen zoals we die in de opleiding aanbieden zodat je ook vanuit je eigen ervaring kennis maakt met onze manier van lesgeven. Na afloop is er ruimte om een persoonlijk 10 minutengesprek met één van de aanwezige docenten en kennis te maken met één of meerdere van onze huidige studenten tijdens een kopje thee.

 

Nieuwsgierig geworden? Vul dan het onderstaande formulier in. Na invullen van het formulier ontvang je aanvullende informatie die je kunt gebruiken om je bezoek voor te bereiden. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Romanie Graumans via romanie@samsara.nl. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer

  Hoe bent u terecht gekomen bij Samsara Yoga Docentenopleiding? (verplicht)
  GoogleAdvertentie(Oud)Student van de OpleidingVereniging van Yogadocenten NederlandSocial MediaAnders

  Welke open dag wilt u bezoeken? (verplicht)

  Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, workshops, evenementen en bijscholingen van Samsara?
  Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  [recaptcha]

   

  Powered by Studio van Zwet