header image

Starten met de docentenopleiding 2019?

les
Ben je geïnteresseerd om met onze vierjarige docentenopleiding in Schiedam te starten?

 

We organiseren regelmatig open avonden/ochtenden waarin je informatie krijgt over de opleiding, kennis kunt maken met docenten, studenten en waarin je de sfeer kunt komen proeven. Ook is er dan ruimte voor korte persoonlijke gesprekken. Je kunt je aanmelden via het  open dag formulier.

 

Voor dit studiejaar zijn deze momenten al geweest. Wel is het nog mogelijk om in te stromen in de opleiding. Hiervoor zullen we eerst een persoonlijk gesprek hebben waarin je je motivatie kunt toelichten en jij al je vragen en twijfels hebt kunnen voorleggen. In dat gesprek kunnen wij je ook meer vertellen over de inhoud en achtergrond van de opleiding. We bekijken dan samen wat passend is voor jou en de opleiding. Ter voorbereiding op het gesprek, kun je onze online brochure lezen.

We staan altijd voor je klaar om je vragen over de opleiding te beantwoorden.  Je kunt Romanie Graumans mailen via het contactformulier of haar bellen op 0615201835.

 

Wij werken in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Plaatsing in de opleiding geschiedt na bezoek van een open dag of persoonlijk gesprek op volgorde van inschrijving en betaling van het inschrijfgeld.

 

Meer informatie

Ter voorbereiding op de open avond of voor een persoonlijk gesprek, kun je alvast meer informatie over de yogadocentenopleiding lezen in onze studiegids. Ook kun je ons volgen via onze facebookpagina