header image

Yoga en Props

 

 

Workshop ‘Props’ in de gewone Hatha Yoga les

 

Nieuwe datum volgt. Heb je interesse? Mail femke@samsara.nl

 

Welke ‘props’ kun je in je gewone yogales goed gebruiken? We gaan deze dag yogales ervaren met blokken, strips, bandjes, enzovoorts.  Op zorgvuldige wijze krijg je uitgelegd wat je waarvoor kunt gebruiken en je oefent met de ‘props’.

 

Elk lichaam is anders, niet elke arm is even lang, niet ieder gewricht heeft dezelfde ruimte, niet iedere spier is even soepel en krachtig. Het is fijn als je als yogadocent ondersteuning kan aanreiken in de vorm van deze ‘props’ zodat een cursist de houding voor hem/haar optimaal kan uitvoeren.

Props helpen om te leren voelen, te ontspannen en een asana  optimaal uit te voeren. Optimaal in de zin van dat je de uitlijning van een asana ondersteunt en daardoor de werking van een asana beter kunt voelen en vooral ook veilig uit kunt voeren.

We gaan onder andere werken met blokken, strips en bandjes maar ook de muur en je handen. Je krijgt ook het inzicht dat je met weinig investeringen al heel veel kunt bieden.

 

Juist in een gewone yogales kunnen minimale hulpmiddelen al een enorme welkome aanvulling zijn. Het geeft verdieping en variatie aan je lessen. Het geeft inzicht aan je leerlingen.

 

Docent

 

Lesdag

Nieuwe lesdatum volgt.

 

Voor wie

Geschikt voor yogadocenten (in opleiding).

 

Accreditatie

De workshop is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) met ## punten.

 

Locatie

 

 

Kosten en inschrijving 

De kosten voor deze bijscholing zijn € ##

Inschrijven kan via het Inschrijfformulier Bijscholingen. Een bevestiging en betalingsgegevens ontvang je binnen enkele dagen per e-mail.

Lees ook onze voorwaarden bijscholingen.

 

 

Meer informatie

Heb je vragen, stel je vraag dan via ons contactformulier.

Coördinator van deze bijscholing: Femke Hol.