header image

Romanie Graumans

‘Yoga geeft me de rust, het vertrouwen, acceptatie en plezier om het leven te leven met alles wat daarbij komt en gaat.’

 

Romanie Graumans coördineert bij Samsara de vierjarige yogadocentenopleiding en geeft lessen binnen deze opleiding en in diverse bijscholingen en specialisaties. Lees ook het interview met Romanie.

 

Romanie rondde haar yoga docentenopleiding af bij Samsara Yoga Opleiding en specialiseerde zich daarbij in zwangerschapsyoga en de wijze waarop yoga ondersteunend kan zijn na de bevalling. Zij vulde en vult dit aan met een grote verscheidenheid aan trainingen en retraites door internationale docenten in traditionele hatha yoga, iyengar, prana flow, meditatie en werd geïnitieerd in de kriya yoga.

Romanie: ‘Voor mij zorgt yoga ervoor dat ik me lichter voel. Het geeft me rust, vertrouwen en de mogelijkheid om dingen te accepteren zoals ze zijn. Door yoga kan ik liefde geven en ontvangen.’

 

Romanie is tevens eigenaar van yogastudio Yoia in Schiedam waar cursisten wekelijks terecht kunnen voor pittige, milde en zwangerschapsyogalessen, diverse workshops en cursussen.