header image

Samsara Yoga Weekend ‘Ontkiemen’

Een heerlijk weekend op een prachtige plek vol gezonde voeding en yoga.

 

Achtergrond

Het Samsara Yoga Weekend is ontstaan vanuit de behoefte van oud-studenten van Samsara, yogadocenten (in opleiding) van andere opleidingen om elkaar op ontspannen en inspirerende wijze (opnieuw) te ontmoeten. Niet in een paar korte uurtjes of een intensieve les- of congresdag maar in de vorm van een retraite waarin tijd en ruimte is voor stilte, gezelligheid, verstilling, verbinding en intercollegiaal contact. Ook sluit het weekend aan op de behoefte van yogaliefhebbers zonder opleiding die al enige jaren yoga beoefenen en een weekend willen onderdompelen, uit willen rusten, op willen laden en kennis willen maken met het Samsara-gevoel. Het weekend is er om jou als docent of beoefenaar te inspireren, te voeden, te laten ontspannen en opladen.

 

Programma

Tijdens het weekend worden yoga- en meditatielessen ondersteund door lichte, helende en reinigende maaltijden met als doel – samen en alleen – de wisselwerking tussen beweging, ontspanning en ondersteunende voeding te ervaren. Dit weekend wordt gewerkt vanuit het thema Ontkiemen wat past binnen de tijd van het jaar. Het weekend wordt gehouden in een prachtige, natuurlijke omgeving waarbij er ’s morgens, in de middag en in de avond lessen zijn. Er is ruimte voor rust en eigen invulling door middel van wandelen, lezen. Je slaapt op een, twee of vier persoonskamer (afhankelijk van beschikbaarheid en passend binnen dan geldende covid-maatregelen).

 

Docenten

Romanie Graumans, directeur en yogadocent Samsara Yoga Docentenopleiding
Vera Schelberg, natuurvoedingsdeskundige, coach en yogadocent

 

Voor wie

Voor yogadocenten (in opleiding, ook van andere opleidingen) en yogabeoefenaars. Basiskennis van asana is gewenst, evenals enige ervaring met meditatie. Twijfel je hierover? Mail of bel dan gerust om te overleggen.

 

Data

Retraite weekend: vrijdag 19 april 17.00 (aankomst) t/m zondag 21 april 2024 14.00u (vertrek)

 

Maaltijden

Tijdens het weekend zijn de maaltijden vegetarisch en overwegend plantaardig. Als je ergens allergisch voor bent of je hebt voorkeur voor veganistisch, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

 

Accreditatie

De bijscholing is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland met 12 punten

Je ontvangt het certificaat aan het einde van het weekend indien je het gehele weekend aanwezig bent geweest.

 

Locatie

Hof van Kairos

Vosseveldseweg 17

7107 AD Winterswijk Kotten

 

Kosten en inschrijving

€545,- (inclusief 245 euro inschrijfgeld op basis van verblijf in een tweepersoonskamer)

Deze bedragen zijn inclusief alle lessen, lesmateriaal en maaltijden tijdens het retraiteweekend, onbeperkt thee en certificaat. Je overnacht in een tweepersoonskamer.

 

Wil je liever in een eenpersoonskamer? De toeslag voor een eenpersoonskamer is 50 euro. Kom je met een groepje? Er is ook één vierpersoonskamer beschikbaar. Boek je deze met elkaar? Geeft dit dan aan op het inschrijfformulier.

 

Geef op jouw aanmeldformulier aan of je gebruik wilt maken van een lakenset (12,50 euro) en/of aantal handdoeken (2,50 euro).

 

Inschrijven kan via het Inschrijfformulier Bijscholingen. Een bevestiging en betalingsgegevens ontvang je binnen enkele dagen per e-mail. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de eerste betaling.

Lees ook onze voorwaarden bijscholingen.

 

 

Meer informatie

Coördinator van deze bijscholing Romanie Graumans

Heb je vragen, stel je vraag dan aan romanie@samsara.nl