header image

Van vrouw tot vrouw

vanvrouwtotvrouwdoor Rita Beintema

 

Bewustwording van het lichaam, ademhaling en houding staan centraal in de lessen die Rita Beintema nu al meer dan 25 jaar geeft. Al die tijd heeft zij mensen begeleid die klachten hadden. Zij liet hen oefeningen doen die hen bewust maakten van hun spieren, lichaam, houding, ademhaling en de wisselwerking tussen lichaam en geest. Zo heeft zij een arsenaal van oefeningen en ademtechnieken opgebouwd en daarmee zijn goede resultaten behaald.

 

De onderwerpen die Rita Beintema in dit boek behandelt zijn een greep uit de meest voorkomende klachten bij vrouwen. Daarbij richt zij zich vooral op de spil van het gezond functioneren: het bekkengebied. Van vrouw tot vrouw is geen medisch boek. Het geeft aan wat je zelf kunt doen om van klachten af te komen. De oefeningen zijn ook nuttig voor vrouwen zonder klachten en voor mannen die willen werken aan meer bewustwording van lichaam, houding en ademhaling. Tegelijk verbeteren de oefeningen de spiervoeding, bloed- en energiecirculatie en bevorderen ze de ontspanning.

 

Een boek waarmee je aan den lijve zult ondervinden boe je bewuster met jezelf en met je leven om kunt gaan en welke positieve invloed dat heeft op je vitaliteit en je mens zijn.

 

In kopievorm verkrijgbaar bij Samsara.

 

Kosten €18 + eventueel € 6,95 verzendkosten

 

Je kunt het bestellen door te mailen aan: romanie@samsara.nl. Vermeld in je mail het postadres waar de reader naar toe gestuurd moet worden en het factuuradres als dit afwijkt van het postadres. Je ontvangt de factuur per mail.