Volg ons op Facebook
Volg ons via Twitter
Volg ons via RSS Feed

Mariëlle Cuijpers

‘Door yoga blijf ik me bewust van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Ik geniet van de vitaliserende werking van yoga. Het herinnert me eraan ontspannen en met aandacht te leven.’

 

Coördinator  Samsara Yogadocenten Opleiding te Bunnik.

 

 

Mariëlle Cuijpers is coördinator van de yoga docentenopleiding in Bunnik, begeleidt de studenten en geeft hatha-yoga- en intervisielessen. Ze volgde in de jaren negentig yogalessen, pakte dit twintig jaar geleden opnieuw op en verdiept zich sindsdien steeds intensiever in de yoga en meditatie. Sinds zij in 2011 coördinator werd, werkt ze mee aan verdere ontwikkeling en groei van de opleiding. Haar kracht daarbij is om de verbinding sterk te houden tussen vernieuwing en behoud van al het goede wat al bij Samsara te vinden is.

 

Eerder voltooide Mariëlle opleidingen tot geestelijk begeleider  aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en tot sociale wetenschapper aan de Universiteit van Tilburg. Ze werkte als senior adviseur en expert mentaal welbevinden en zingeving bij een kennisinstituut voor de langdurige zorg. Mariëlle is tevens gecertificeerd Genuine Contact trainer. Naast haar werk voor Samsara organiseert ze via deze methode ‘open space’ en ‘whole person’ bijeenkomsten en biedt individuele begeleiding bij levensvragen. Samen met Danielle Bersma, Romanie Noordegraaf en Femke Hol organiseert zij Samsara.

Lees ook het interview met Mariëlle.

 

Powered by Studio van Zwet