Vera

Docentenopleiding

Vera Schelberg

Vera geeft binnen de yogadocentenopleiding lessen in voeding en een gezonde levenswijze.

Vera heeft de driejarige opleiding tot Natuurvoedingskok gevolgd aan de Gimsel Academy in Rotterdam, een vakopleiding waarbij kennis van de natuurvoedingsingrediënten en de energetische werking van voeding een belangrijk deel van de scholing vormen. Het leren ontwikkelen van een goede conditie en van zelfreflectie hierop vormt een belangrijk onderdeel van haar lessen.

Vera: ‘Voor mij zijn yoga en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons lichaam, onze omgeving, ons voedsel bestaat allemaal uit een vitale levensstroom. Door bewust te eten en yoga te beoefenen kun je deze levensstroom in positieve zin beïnvloeden’.

Vera is professioneel NOBCO geregistreerd coach met specialisaties op het gebied van systemisch werken en kernemoties. Daarnaast volgde zij vier jaar prana yoga flow teacher trainingen in Brugge en een persoonlijk traject binnen Samsara.

“Zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon is niet het jezelf opleggen van regels, het is een zoektocht waarbinnen je mag ontdekken wat voor jou werkt.”

Vera Schelberg

Andere teamleden leren kennen?